Bakkerij Fabrice in Sint-Andries voor uw brood en gebak

Wilt u graag eens een ander brood proberen, dan hebben wij voor u een verscheidenheid aan broden. Uitgebreid ontbijten met alles erop en eraan? Wij hebben de heerlijkste koeken en patisserie voor u klaar!

Proef onze heerlijke gebakjes

Bakkerij Fabrice biedt een breed en gevarieerd assortiment aan. Kom gerust al dat heerlijks aanschouwen in onze bakkerij te Sint-Andries en laat u verleiden door een heerlijk gebakje. U kan bij ons ook een ontbijtmand laten samenstellen.

Wilt u een feest op een originele manier opleuken? Dan kan u ook bij ons terecht voor verrassingsbroden. Of bent u eerder een chocoladeliefhebber? Dan kan u zich bij ons laten verleiden door heerlijke handgemaakte pralines en chocolade.

Topkwaliteit en een goede service

Bij Bakkerij Fabrice staan ze dagelijks garant voor topkwaliteit en een goede service en bedienen zij hun klanten met de glimlach! Ook voor charcuterie bieden wij u een ruime keuze aan. Begint u al te watertanden? Kom gerust langs bij Bakkerij Fabrice!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze bakkerij of over de producten die wij allemaal aanbieden? Neem dan contact op met Fabrice in Sint-Andries.

Bakkerij Fabrice - Sint-Andries (Brugge) - Bizbook
  • Frederik V
    13-01-2017 10:37
    Zeer tevreden!
  • kevin dedecker
    13-02-2014 11:13
    Lekker
Back to Top